ozi-bg

Passivation na-enweghị chromium nke ọgbọ nke abụọ maka profaịlụ aluminom ịsa mmiri na-enweghị mmiri

Kedu ihe bụ passivation na-enweghị chromium nke abụọ maka profaịlụ aluminom?

Changzhou Junhe Technology Stock, onye ọsụ ụzọ na ngalaba ọgwụgwọ mbụmkpuchi, na-adabere na ikike na ọrụ site na nkà na ụzụ na-edu ndú, ma na-anọgide na-akpali ndị ọrụ iji nweta mma na ndị ọzọ inogide mgbochi corrosion arụmọrụ nke ngwaahịa, ma na-aga n'ihu na-akwalite usoro njikarịcha.
Junhe enwetala ụlọ ọrụ profaịlụ aluminum na-enweghị chromium ma belata oriri mmiri karịa 50% mgbe iwebata usoro enweghị chromium maka profaịlụ aluminom ịsa mmiri na-enweghị mmiri.Ọganihu teknụzụ na-aga n'ihu nke ọgbọ nke abụọ a na-enweghị chromium na-enyere ndị ọrụ aka izere iji mmiri na igbapu mmiri mkpofu n'oge usoro mmepụta.

Akụkọ mmepe nke Junhe aluminum alloy chromium-free passivation usoro

Dacromet mkpuchi-1
Dacromet mkpuchi -2
Dacromet mkpuchi -3

Ngwa nke ọgbọ nke abụọ usoro ịsa mmiri na-enweghị mmiri

Ahịrị kwụ ọtọ: oghere usoro atọ
Ngwa ngwaahịa: Ọgwụgwọ profaịlụ extruded
Ihe ndabere: Profaịlụ extruded 6061 na 6063
Usoro ọgwụgwọ tupu: Ụdị mmiri mmiri kwụ ọtọ
Ọsọ nke eriri: 2-5m/M
Achọrọ ịrụ ọrụ:
Ụdị 1 na 2 ntụ ntụ: AASS, 1000h
Ụdị 3 ntụ ntụ: AASS, 2000h

Dacromet mkpuchi-4
Dacromet mkpuchi-7
Dacromet mkpuchi-5
Dacromet mkpuchi-6

Usoro ahịrị kwụ ọtọ

Dacromet mkpuchi-8

Uru

Uru akụ na ụba: Enwere ike ịzọpụta mmiri na ọkụ eletrik, na nchekwa ego zuru oke ga-eru karịa profaịlụ yuan / ton 35.A ga-ebelata ntinye ego nchekwa gburugburu ebe obibi mbụ site na 90% maka ụlọ ọrụ ewuru ọhụrụ.
Uru gburugburu ebe obibi: ịsacha mmiri na-adịghị, acidity dị ala, na ọgwụgwọ mmiri dị mfe.
Mmalite gburugburu ebe obibi ogbako: acidity dị ala, obere isi, enweghị ihe fọdụrụ na gburugburu ebe nkuzi enyi na enyi.
Arụ ọrụ usoro dị mfe: Enwere ike nweta etching dị elu n'ụzọ dị mfe, iji dozie nsogbu nke acid na alkali residue, wdg.

Changzhou Junhe Technology Stock Co., Ltd bụ ụlọ ọrụ benchmark ọkachamara na nrụpụtaDacromet mkpuchina akụrụngwa.Ebe ọ bụ na e guzobere ya na 1998, ọ raara onwe ya nye ịmepụta na ịmepụta kemịkalụ dị mma na ngwá ọrụ pụrụ iche maka ụlọ ọrụ mmepụta ihe na inye ngwọta usoro.Ngwaahịa a na-etinye aka na ngwọta usoro bụ ezigbo kemịkalụ na akụrụngwa pụrụ iche nwere ọgụgụ isi, na igwe mkpuchi elu, wdg. Mpaghara azụmahịa anyị na-ekpuchi akụkụ akpaaka, ikuku ikuku, igwe injinia na nrụpụta igwe, LED na LCD, iko na ngwa anya ngwaahịa, fotovoltaic, nhazi ígwè, ụlọ ọrụ agha, ngwa ụlọ, ọrụ ugbo na ubi ndị ọzọ.A na-ere ngwaahịa na akụrụngwa anyị nke ọma na China wee bupụ ya na mba 20 karịa n'ụlọ na mba ọzọ.


Oge nzipu: Jun-23-2022